Secure Base Leadership

Quaestus

Datum

15 juni 2017

Tijd

16:00

Sprekers

Hans van Essen en Job de Visser van Quaestus, Ronald Eikelenboom, CFO bij Lely Group

Samenwerking

Quaestus

Locatie

The Dutch, Spijk
Op donderdag 15 juni 2017 was de NVFE te gast bij Quaestus op de Nederlandse golfclub The Dutch in Spijk. Het thema was “Secure Base Leadership”.

De CFO 2.0 is een ‘secure base leader’ die innovatie stimuleert. Zijn rol wordt steeds breder, zo moet hij ook ‘business partner’ van de CEO en andere directieleden zijn en moet hij steeds vaker als strategisch onderlegde en communicatief ingestelde leider optreden, zowel binnen als buiten zijn eigen afdeling. Over die drie rollen van CFO – uitvoerder, strateeg en connector – gaat het tijdens deze bijeenkomst.

Quaestus is gespecialiseerd op het gebied van Executive Search & Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in consulting, executive search en leadership development. Quaestus’ missie is het ontwikkelen van een secure base bij raden van bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van structurele groei en innovatie.

Tijdens deze bijeenkomst hebben onderstaande sprekers invulling gegeven aan dit thema.

  • Hans van Essen

Hans is practice leader development bij Quaestus en richt zich in zijn werk op het optimaal benutten van de talenten en kwaliteiten van de mensen met wie hij werkt. Deze talenten moeten goed aansluiten bij de team- en organisatiedoelstellingen.

  •  Job de Visser

Job is oprichter en managing partner bij Quaestus en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de executive recruitment sector en een bewezen track record en uitgebreid netwerk op topniveau in verschillende sectoren van Nederland.

  •  Ronald Eikelenboom
Ronald is CFO bij Lely Group en kennen we natuurlijk als gewaardeerd lid van de NVFE.