Nieuwe Technologie

Deloitte

Datum

7 maart 2016

Tijd

16:00

Sprekers

Alexandre Janssen en Daan Witteveen

Samenwerking

Deloitte

Locatie

The Edge, Amsterdam
Op 7 maart 2016 heeft de eerste NVFE bijeenkomst in het nieuwe jaar plaatsgevonden. Traditiegetrouw vond deze in samenwerking met Deloitte plaats. Het thema van deze bijeenkomst: “Nieuwe Technologie”. Wij waren te gast op het nieuwe kantoor The Edge van Deloitte in Amsterdam.

Alexandre Janssen

Alexandre is verantwoordelijk voor Innovatie bij Deloitte EMEA en zal u meenemen in de steeds sneller veranderende wereld van technologie.

“We leven in een wereld waarin technologie in een exponentieel tempo groeit. Wat gaan 3D printing, Internet of Things, Robotics, Drones, Biotechnologie en Artificiële Intelligentie voor impact hebben op onze bedrijfsactiviteiten en strategie? Stilzitten en te lang afwachten kan ons wel eens duur komen te staan. In zijn presentatie schetst Alexandre een beeld van de impact van deze opkomende technologieën, waarom innoveren cruciaal is en hoe u hier mee om kunt gaan.”

 

Daan Witteveen

Daan is Corporate Finance partner bij Deloitte en TMT industry leader. Hij zal in zijn presentatie het belang en de kracht bespreken van corporate venturing. Daan geeft praktische inzichten in corporate venturing initiatieven en zal die met best practices toelichten.

“Nu nieuwe technologieën worden geïntroduceerd door snelgroeiende start-ups die hele bedrijfstakken uitdagen, is het cruciaal te beseffen wat er binnen uw branche gebeurt.  Een mogelijkheid voor bedrijven om geinformeerd te raken over relevante ontwikkelingen is Corporate Venturing: het aangaan van strategische samenwerkingen met of deelnemen in start-ups is als strategische tool terug op de agenda.”