Het Nieuwe Werken 3.0, aanjager van innovatie

Microsoft

Datum

10 december 2014

Tijd

16:00

Sprekers

Paul Benjamin, Directeur Finance, Microsoft Nederland, Hans van der Meer, Marketing Manager Office 365 & Yammer, Ties Tiessen, Directeur Group Finance, SNS REAAL

Samenwerking

Microsoft

Locatie

Hoofdkantoor Microsoft Nederland
Het Nieuwe Werken is geen nieuws meer. Elke organisatie is er op een of andere manier wel mee bezig en de resultaten en opbrengsten lopen sterk uiteen. Er zijn jubel-verhalen maar ook organisaties die zijn teruggekeerd naar de roots. Wat heeft Microsoft de afgelopen zes jaar geleerd van Het Nieuwe Werken en hoe ziet de toekomst van dit concept er uit?

In een interactieve sessie hebben Marketing Manager Hans van der Meer en Paul Benjamin, CFO Microsoft Nederland, uiteengezet wat de impact van Het Nieuwe Werken is geweest op Microsoft Nederland. Microsoft heeft hun ervaringen gedeeld in een interactieve sessie met onze leden. Er is stil gestaan bij de impact op de medewerkers, de besparingen en de rol van technologie en de werkomgeving. Een van de leden van NVFE heeft tenslotte een presentatie gegeven over de ervaringen van SNS REAAL met het invoeren van het nieuwe werken.