Data analytics, a strategic driver for your business…!

YGroup

Datum

12 juni 2018

Tijd

16:00

Sprekers

Walter de Zeeuw en Yogen Singh, founding partners YGroup Companies en Shubam Merish, partner Analytics & Data engineering en Marc Reunis, partner Strategy & Execution

Samenwerking

YGroup

Locatie

Ygroup, Amsterdam
Op dinsdag 12 juni 2018 was de NVFE te gast bij YGroup in Amsterdam, met als thema “Data analytics, a strategic driver for your business...!” De YGroup is een snel groeiende organisatie die focust op strategische ontwikkeling, analytics, executie en partnerships.

Een toenemend aantal bedrijven gebruikt data analytics om groei te genereren. Het genereren van inkomsten met data staat nog in de kinderschoenen. De snelstgroeiende bedrijven die data analytics inzetten, lopen voor op hun concurrenten. Deze bedrijven geven aan dat ze kritischer zijn dan anderen over het genereren van inkomsten met data, en dat ze data op een groter aantal manieren gebruiken om waarde te creëren voor klanten en de organistie. Nieuwe services worden toegevoegd aan bestaande aanbiedingen en nieuwe business modellen worden ontwikkeld. 

Hoe wordt data analytics een strategische driver voor jouw organisatie en wat betekent dit voor jouw rol als CFO? Deze vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst en zullen door een internationaal team (India, USA en NL) van de YGroup op inspirerende wijze, vanuit verschillende invalshoeken en aan de hand van diverse case studies worden belicht.

Tijdens de sessie hebben onderstaande sprekers van de Ygroup hun ervaringen gedeeld:

  • Fons Hoogeveen, Partner en Founder 
  • Shubham Mehrish, partner Data engineering 
  • Marc Reunis, partner Strategy & Execution