Cyber Crime

Deloitte

Datum

12 februari 2014

Tijd

17:00

Sprekers

Roel van Rijsewijk en Jan de Rooij (beiden Partner bij Deloitte)

Samenwerking

Deloitte

Locatie

EYE, Amsterdam
Op 12 februari 2014 vond er een NVFE bijeenkomst plaats in het EYE in Amsterdam. Deze bijeenkomst was georganiseerd in samenwerking met Deloitte rondom het thema Cyber Security.

De toenemende dreiging en de kritische rol van technologie in het dagelijks zakendoen versterken het belang van een diep besef en begrip van cyber bedreigingen in de boardroom. In een wereld waar alles met elkaar verbonden is, zijn cyber bedreigingen iets wat geen enkel bedrijf meer kan negeren. Wat zijn de belangrijkste bedreigingen en kwetsbaarheden voor uw bedrijf? Wie is uiteindelijk verantwoordelijk voor het beheer van de risico’s (de CFO?) en zijn we voorbereid op het “ergste cyber incident”?

Het belang van dit onderwerp werd aangetoond met een demonstratie van een realistisch cyber incident bij een bedrijf. In een echte live hacking demo, heeft een hacker laten zien hoe ze werken en welke technieken ze gebruiken. Daarna is er gesproken over wat dit betekent voor risicomanagement en voor de CFO.

Roel van Rijsewijk, Partner bij Deloitte, was de spreker tijdens deze avond. De avond werd geleid door Jan de Rooij, namens Deloitte.